Spojaři nabízí pro zájemce perfektně vyladěné benefity

4.jpg

Každý personalista ví, jak je situace na pracovním trhu napjatá, a proto je nutné zaujmout potencionální zájemce něčím „navíc“. Spojovací vojsko společně s AČR nabízí velmi široký benefitní program. Nyní se na něj podíváme podrobněji.

  1. Nadstandardní zdravotní péče
  2. Preventivní rehabilitace – lázně
  3. Tělocvik součástí pracovní doby
  4. 27 dní dovolené
  5. Služební volno s poskytnutím služebního příjmu
  6. Jazykové kurzy součástí pracovní doby
  7. Odborné kurzy součástí pracovní doby
  8. Možnost pokračujícího studia, studijní volno s nárokem na služební příjem
  9. Vlastní dotovaný stravovací systém
  10. Široké množství benefitů v rámci FKSP
  11. Možnost resortního ubytování
  12. Domácí rekreace ve vlastních zařízeních
  13. Bezúročné půjčky na bydlení
  14. Možnost práce v zahraničí
  15. Vlastní síť školek pro děti
  16. Možnost úpravy pracovní doby
  17. Nadstandardní příplatky v rámci konkrétního služebního zařazení
  18. Příspěvky na dopravu
  19. Příspěvky na rodinné příslušníky
  20. Možnost využít slevové aukce speciálně pro vojáky

Nadstandardní zdravotní péče

Armáda ČR provozuje vlastní nemocnice, zdravotnická, rehabilitační a lázeňská zařízení, které se svojí kvalitou a prestiží řadí na absolutní vrchol v poskytování zdravotní péče. K tomu byla zavedena tzv. Zelená cesta, která vojákům z povolání zaručuje přednostní přístup ke zdravotní péči, tj. zkrácení čekacích lhůt na absolutní minimum. Pokud budete spojařem, muže si být jist, že nikdy neuslyšíte: nemáme, neumíme, nedokážeme. Všem našim příslušníkům zajišťujeme vysoce nadstandardní péči. Kvalita vašeho života je pro nás velice důležitá.

Preventivní rehabilitace – lázně

Všichni vojáci znají název VOLAREZA? A co to znamená? Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. A co nabízíme? Každý rok 14 – 28 dní lázeňské nebo preventivní péče v rámci pracovní doby. Do dvou týdnů bez povinnosti čerpat ŘD.

Tělocvik součástí pracovní doby

Rádi byste se protáhli, ale na pohyb není čas? Po práci vyzvednout dítě ze školky, rychle nakoupit, uvařit atd.. My to chápeme, a proto jsou u nás pohybové aktivity součástí pracovní doby. Běh, posilovna, fotbal, sauna, plavání a mnoho dalšího.

30 dní dovolené

Kdy tělo i mozek pracuje nejlépe? Když je odpočaté. My vám nabízíme 30 dní dovolené, k tomu si můžete připočíst preventivní rehabilitace nim. 14 dní. Provozujeme vlastní rekreační zařízení a vojáci jich za výhodnějších podmínek často využívají. Staráme se tak nejen o naše příslušníky, ale také o jejich rodiny.

Služební volno s poskytnutím služebního příjmu

Dárcovství krve, činnost vedoucího tábora pro děti a mládež, ošetřování nemocného dítěte apod., to jsou události, které respektujeme a poskytujeme na ně placené služební volno. Krev zachraňuje životy. Není důvod si na tuto činnost čerpat ŘD. Naopak, podobné aktivity chválíme a jsme rádi, že máme stále více takových kolegů.

Jazykové kurzy součástí pracovní doby

Spojovací vojsko, Armáda ČR je součástí NATO. Je tak pro nás životně důležité se domluvit. Každý voják má nárok na lektora v rámci pracovní doby a pokud je potřeba, máme vlastní školící zařízení a rádi vás vyšleme na plnohodnotný, intenzivní, jazykový kurz a opět, jako součást běžné pracovní doby.

Odborné kurzy součástí pracovní doby

U spojařů se nám mění technologie velmi rychle. Potřebujeme tak vzdělaný, řádně proškolený personál, schopný pracovat s tou nejmodernější technikou. Své příslušníky si proškolíme.

Možnost pokračujícího studia, studijní volno s nárokem na služební příjem

V mládí jste něco zanedbali a nyní cítíte, že je třeba chybu napravit. Provozujeme Univerzitu obrany, kde je možno nastoupit do velmi žádaných a atraktivních oborů. Pokud byste si však zvolili jinou, civilní univerzitu, jen tak dál. Naši podporu získáte v každém případě.

Vlastní dotovaný stravovací systém

Jeden z benefitů, který nám v ČR závidí celý svět, a my jej rušit rozhodně nehodláme, naopak. Našim příslušníkům nabízíme možnost stravování v neustále modernizovaných jídelnách, kde je možnost si vybrat minimálně ze čtyř jídel.

Široké množství benefitů v rámci FKSP

Příspěvky na rekreační pobyt, lázeňský rehabilitační pobyt či na kulturní akce apod.? Částky na každého vojáka pravidelně navyšujeme a těší nás, že je naši kolegové využívají.

Možnost resortního ubytování

Jste mladí, nebo prostě jste v takové situaci, že potřebujete rychle bydlet a podnájem nebo koupě vlastního bydlení není ideální volba. Nemusíte nic řešit. Máme vlastní síť moderního ubytování po celé ČR za výhodných podmínek.

Domácí rekreace ve vlastních zařízeních, vlastní dětské tábory

Hledáte hotel na horách přímo u sjezdovky? Máme. Hledáte hotel někde u vody? Máme. Hledáte pohyb, turistiku a wellness, vše dohoromady? Opět máme. A pokud nevíte, kam s dětmi o prázdninách, organizujeme vlastní vysoce oceňované dětské tábory v lokalitách jako je Měřín, Špindlerův mlýn. A jejich obsah? Lukostřelba, aquaparky, lezení, lanovky, bobové dráhy atd..

Bezúročné půjčky na bydlení

Potřebujete rychle půjčit na pořízení si vlastního bydlení nebo třeba jen vybavení a nechce se vám zbytečně platit úroky? Máme pro vás zcela bezúročné řešení. Splátky si strhneme z platu, že to ani nepoznáte. Většinou jde o tisíc korun.

Možnost práce v zahraničí

Rozumíte spojařině, jste jazykově vybavení a máte zájem o zahraniční zkušenost? V rámci NATO neustále doplňujeme naše odborníky, kteří jsou velice žádání. Podmínky a možnosti, které nabízíme, jsou naprosto bezkonkurenční.

Vlastní síť školek pro děti

Založili jste rodinu a máte obavu, zda se můžete vrátit do práce, protože školky jsou plné? U nás to neplatí. Provozujeme vlastní síť školek a dětských skupin a opět na velmi výhodných podmínek.

Možnost úpravy pracovní doby

Chápeme, že dojíždíte, vyzvedáváte děti ze školky, studujete. Úprava pracovní doby je tak samozřejmostí.

Nadstandardní příplatky v rámci konkrétního služebního zařazení

Na příspěvek nemají nárok všichni. Ale přeci jenom, pokud se dostanete na určitý typ technologií, vyplácíme další příspěvek k platu.

Příspěvky na dopravu

Chápeme, že do práce musíte dojíždět. Určitě vám nepokryjeme veškeré náklady, ale zcela jistě nemalým dílem přispějeme k tomu, abyste to lépe zvládli. Výše příspěvku je individuální dle vzdálenosti od místa domovského útvaru.

Příspěvky na rodinné příslušníky

Na běžnou rodinu to dělá i 12 000,- / rok. Jak toho využijete, je čistě na vás. Ovšem my doporučujeme nezapomenout na romantickou večeři pro vaši partnerku.

Možnost využít slevové akce speciálně pro vojáky

Naší práce si váží i ostatní civilní společnosti. Každý náš příslušník má tak právo využívat široké nabídky slev.

Dvacet bodů, za kterými si spojovací vojsko i AČR stojí. A to jsme ještě nezmínili výsluhové náležitosti apod.. Zdá se vám to jako skvělá nabídka? My souhlasíme. Na druhou stranu také musíme říci to b). Od svých příslušníků očekáváme stejný přístup. Kvalitně odvedenou práci, chuť se celoživotně vzdělávat. Pokud jsme vás zaujali, zavolejte nám a pojďme společně do toho. Kampaň Spojař Nové Generace právě hledá pro spojovací vojsko nové kolegy, budoucí spojaře. Možná jste to právě vy, kdo u nás nastartujete svoji kariéru.

5. října 2024 Spojařská výzva – Pokoř Petřín: Akce plná vědy, zábavy a sportu

Na blížící se akci Spojařská výzva – Pokoř Petřín čeká na hosty bohatý program plný vědeckých zážitků, sportovních aktivit a...

Hvězdy esportu skupina Dynamo Eclot se zúčastní akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Jedna z nejúspěšnějších českých esportových skupin, Dynamo Eclot, se chystá postavit nové výzvě – tentokrát však mimo své tradiční...

Připravujeme soutěž "Spojař roku"

S radostí oznamujeme, že Agentura komunikačních a informačních systémů připravuje v druhé polovině září 2024 novou prestižní soutěž...