Hvězdy esportu skupina Dynamo Eclot se zúčastní akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Hvězdy esportu skupina Eclot se zúčastní akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Jedna z nejúspěšnějších českých esportových skupin, Dynamo Eclot, se chystá postavit nové výzvě – tentokrát však mimo své tradiční herní prostředí. Tým, který běžně exceluje v turnajích na poli esportu, se rozhodl vyzkoušet svou sílu a odhodlání na fyzické úrovni a zúčastní se akce Spojařská výzva – Pokoř Petřín. Tato unikátní událost, pořádaná spojovacím vojskem, spojuje fyzický výkon, vědecký zájem a vojenskou techniku.

 

Dynamo Eclot, známý svou precizností a taktickým myšlením na herních bojištích, tentokrát vystoupí ze své komfortní zóny a pokusí se překonat nejen soupeře, ale i fyzické limity. V rámci Spojařské výzvy se jejich členové postaví před úkol zdolat na čas legendární Petřínskou rozhlednu. Ačkoliv jsou zvyklí na rychlé reakce za počítačem, běh po stovkách schodů bude pro ně zcela novou výzvou.

 

„Jsme nadšeni, že se můžeme zúčastnit akce, která je pro nás úplně jiná než to, na co jsme zvyklí. Je to skvělá příležitost, jak se spojit s našimi fanoušky, ale také podpořit fyzickou výkonnost a ukázat, že esportovci nejsou jen u počítače,“ uvedl manažer týmu Dynamo Eclot.

 

Akce Spojařská výzva – Pokoř Petřín se nekoná pouze kvůli běhu na vrchol Petřínské rozhledny. Součástí této akce bude také prezentace vojenské techniky a vědeckých ukázek z oblasti moderních technologií, na kterých se podílí univerzity jako ČVUT, ČZU, TUL a nově také UPCE. Účastníci a návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost vidět, jak technologie pomáhají při armádních operacích i každodenním životě.

 

Účast skupiny Dynamo Eclot je ukázkou toho, že esportovci mají nejen herní schopnosti, ale také schopnost zvládnout týmové výzvy mimo virtuální svět. Spojení esportu s vojenskou akcí jako je Spojařská výzva, symbolizuje šířící se zájem mladých lidí o různé formy soutěžení a překonávání sebe sama.

 

Pro tým Dynamo Eclot je to skvělá příležitost zapojit se do nového druhu zápolení, propojit své dovednosti z esportu se skutečným světem a zároveň motivovat své fanoušky k překonávání výzev v jakékoli oblasti života.

 

Spojařská výzva – Pokoř Petřín slibuje být událostí plnou adrenalinu, moderní techniky a vzrušujících výzev. Účast skupiny Dynamo Eclot dodává této akci nový rozměr a ukazuje, že svět esportu a fyzických výzev může mít více společného, než se na první pohled zdá. Tým Dynamo Eclot se těší, až se postaví nejen svým soupeřům, ale i sami sobě – na cestě vzhůru po schodech Petřína. Z celé akce je plánované také youtube video a série reportáží. Pokud chcete vidět své esportové hvězdy na živo, popovídat si s nimi, máte ideální příležitost. 

 

Líbil se vám dnešní článek? Máte pro nás nějaký tip, návrh na zkvalitnění obsahu tohoto webu? Máte pro nás návrh na spolupráci, rozhovor atd.? Budeme určitě rádi za vaši zpětnou vazbu, která nás posouvá dál. Napsat nám můžete na: spojar@army.cz

Spojovací vojsko připravuje druhý ročník Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Spojovací vojsko s nadšením oznamuje konání druhého ročníku akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín, která se uskuteční 5.

Spojaři předali cenu za nejlepší návrh náborového plakátu

Spojovací vojsko stále více spolupracuje s mladou generací.

Spojař Nové Generace v akci

Ještě jste nepochopili, o čem je náborová kampaň Spojař Nové Generace? 533. prapor bezpilotních systémů "generálmajora in memoriam Josefa...