Připravujeme soutěž "Spojař roku"

Připravujeme soutěž "Spojař roku"

S radostí oznamujeme, že Agentura komunikačních a informačních systémů připravuje v druhé polovině září 2024 novou prestižní soutěž s názvem "Spojař roku". Tato soutěž je navržena tak, aby ocenila vynikající výkon a profesionalitu členů spojovacího vojska, kteří hrají klíčovou roli v zajišťování efektivní komunikace a koordinace v rámci armádních operací.

 

Cíl soutěže

Hlavním cílem soutěže "Spojař roku" je motivovat a inspirovat příslušníky spojovacího vojska k dosažení nejvyšších standardů výkonu a profesionality. Soutěž poskytne platformu pro uznání jejich úsilí, inovací a přínosů, které přinášejí nejen armádě, ale i širší veřejnosti.

 

Průběh soutěže

Soutěž bude probíhat v několika fázích:

  • Nominace: Jednotky spojovacího vojska budou mít možnost nominovat své členy nebo týmy, které prokázaly vysokou míru znalostí a dovedností.
  • Hodnocení: Odborná komise složená z vojenských expertů bude hodnotit splnění úkolů na základě předem stanovených kritérií.
  • Vyhlášení vítězů: Slavnostní ceremoniál, kde budou vyhlášeni a oceněni vítězové jednotlivých kategorií.

Vítězové soutěže "Spojař roku" získají nejen uznání a prestiž, ale také, certifikát a trofej potvrzující jejich vynikající výkon.

 

Připravovaná soutěž "Spojař roku" je skvělou příležitostí k ocenění a zviditelnění talentovaných spojařů, kteří svou každodenní prací přispívají k úspěchu a bezpečnosti Armády České republiky. Těšíme se na všechny nominace a na oslavu těch nejlepších z nejlepších v našem spojovacím vojsku.

 

Líbil se vám dnešní článek? Máte pro nás nějaký tip, návrh na zkvalitnění obsahu tohoto webu? Máte pro nás návrh na spolupráci, rozhovor atd.? Budeme určitě rádi za vaši zpětnou vazbu, která nás posouvá dál. Napsat nám můžete na: spojar@army.cz

5. října 2024 Spojařská výzva – Pokoř Petřín: Akce plná vědy, zábavy a sportu

Na blížící se akci Spojařská výzva – Pokoř Petřín čeká na hosty bohatý program plný vědeckých zážitků, sportovních aktivit a...

Spojaři darovali krev: Pomáháme zachraňovat životy

Příslušníci spojovacího vojska Armády České republiky opět ukázali, že jejich poslání není jen o zajišťování bezpečné komunikace v...

CWIX24 – bezpečné spojení zajištěno

25. ročník největšího spojařského cvičení CWIX se letos konal ve dnech 3. – 21. června.