Spojaři začínají využívat další benefit – dovolené v zahraničí

29.jpg

Ať je to lázeňská péče, tj. Františkovy lázně, Karlovy Vary, Slapy, Teplice nebo hory jako např. Krkonoše, Jeseníky, Orlické hory, případně oblíbené pobyty u vody na Měříně, Vranově n. Dyjí atd., tak všude tam příslušníci spojovacího vojska mohou využívat v zařízeních MO služeb za zvýhodněných podmínek oproti běžným návštěvníkům. A právě tyto možnosti patří k nejoblíbenějším a nejvyužívanějším benefitům. Lze tuto výhodu ještě někam dále posunout? Ano! A i zde platí spojařské: „VE SPOJENÍ JE SÍLA“. 

Příslušníci spojovacího vojska začínají ve zvýšené míře využívat stejnou nabídku v zahraničí. Je to do určité míry jednoduchý barter v rámci aliančních jednotek NATO. Vy nabídnete nějakou kapacitu nám a my zase vám. A že to funguje naprosto skvěle. Díky GPS navigacím se již neztratí nikdo, a tak spojaři začínají cestovat po celé Evropě. A co je v nabídce?

Každý spojař může využít pro své děti možnost dětských táborů za zvýhodněných podmínek v ČR, ale nově také v Polsku, Rumunsku nebo Rakousku. Pro individuální pobyty můžete navštívit Bulharsko, Francii, Itálii, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Španělsko, Řecko, Slovensko. Svoji dovolenou můžete trávit jako poznávací zájezd, případně si můžete užívat přímo na pláži.

Spojaři tak opět nabízí naprosto bezkonkurenční nabídku benefitů pro své příslušníky za velmi výhodných podmínek. O své příslušníky se postaráme od A až po Z a to vše ve velmi přátelském prostředí, kde můžete budovat svoji kariéru.

Spojaři se tak připravují na další fázi své náborové kampaně Spojař Nové Generace. Nejvíce přátelské pracovní prostředí, ve kterém bude radost kariérně i odborně růst. Vaše rodina je pro nás stejně důležitá jako vy. Dejme to dohromady. VE SPOJENÍ JE SÍLA.

Hvězdy esportu skupina Dynamo Eclot se zúčastní akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Jedna z nejúspěšnějších českých esportových skupin, Dynamo Eclot, se chystá postavit nové výzvě – tentokrát však mimo své tradiční...

Spojovací vojsko připravuje druhý ročník Spojařská výzva - Pokoř Petřín

Spojovací vojsko s nadšením oznamuje konání druhého ročníku akce Spojařská výzva - Pokoř Petřín, která se uskuteční 5.

Spojaři předali cenu za nejlepší návrh náborového plakátu

Spojovací vojsko stále více spolupracuje s mladou generací.