Spojař Nové Generace v akci

Spojař Nové Generace v akci

Ještě jste nepochopili, o čem je náborová kampaň Spojař Nové Generace? 533. prapor bezpilotních systémů "generálmajora in memoriam Josefa Dudy" vám ji ukazuje v praxi. Neříkáme, že je to ten nejlepší pohled, ale je to realita, kterou nyní žijeme. Vážíme si zkušeností, ale také víme, že potřebujeme novou generaci spojařů, abychom mohli zabezpečit ICT podporu na té nejvyšší úrovni. 

 

533. prapor bezpilotních systémů "generálmajora in memoriam Josefa Dudy" popisuje:

„Náš tým vypomáhal se zabezpečením cvičení 102. průzkumného praporu. Hydrometeorologická služba měřila počasí, sledovala oblačnost a rychlost větru pro lepší předpovědi. Letová informační služba pak řídila leteckou aktivitu na letišti Vrchlabí a zajišťovala bezpečnost ve vzdušném prostoru, aby vše mohlo probíhat bez problému. Naše součinnost probíhala úspěšně a my se těšíme na další spolupráci.“

 

Rok 2023 byl zcela nejúspěšnější v rámci náboru ke spojovacímu vojsku, kdy jsme se poprvé v historii posunuli ze záporných hodnot, vyšší odchod nežli příchod, do kladných, a to o vyšší desítky míst. Naše náborová kampaň přivedla ke spojovacímu vojsku množství cenných odborníků, kteří ve velice krátké době ukázali své kvality a významným způsobem posílili naše útvary po celé ČR.  

 

Líbil se vám dnešní článek? Máte pro nás nějaký tip, návrh na zkvalitnění obsahu tohoto webu? Máte pro nás návrh na spolupráci, rozhovor atd.? Budeme určitě rádi za vaši zpětnou vazbu, která nás posouvá dál. Napsat nám můžete na: spojar@army.cz

SNG: Naše kariéra není second hand

Náborová kampaň Spojař Nové Generace vlétla na pracovní trh jako kulový blesk.

Spojaři nabízí spolupráci s influencery

Spojovací vojsko se v rámci druhé fáze kampaně Spojař Nové Generace snaží oslovit technologické, food i lifestyle influencery.

Spojaři vyhlašují soutěž o nejlepší náborový plakát a leták

Náborová kampaň „Spojař Nové Generace“ se orientuje především na mladé studenty a absolventy.