Spojaři zvou na koncert – vstup ZDARMA

Spojaři zvou na koncert – vstup ZDARMA

Dne 18. května 2024 od 19.00 hod. se uskuteční „Benefiční koncert k Mezinárodnímu dni rodiny“. Záštitu převzal náčelník spojovacího vojska Armády České republiky generál Petr Šnajdárek. Spolupořadatelem je Agentura komunikačních a informačních systémů, Spolek přátel spojovacího vojska a Vojenský fond solidarity. 

 

Unikátní koncert, unikátní místo a unikátní program. Takový bude jarní večer na Vítkově, kde spojovací vojsko pořádá koncert ve stylu „André Rieu“ se známými hosty a sólisty: 

 

  • Radka Fišarová
  • Martin Chodúr
  • Kateřina Dabrovwská
  • Bronislaw Pavlowski

 

Přijďte spojit procházku na ikonický Vítkov, potěšit se překrásným pohledem na Prahu a vychutnat si nejkrásnější písně, které pro vás připravila Ústřední hudba AČR a její hosté. Přijďte si užít SYMFONII SPOJENÍ (Hudba a technologie v harmonii). Nechte do sebe vstoupit překrásné valčíky, operní i muzikálové skladby. Spojovací vojsko vás zve na příjemné setkání, kde je vstup ZDARMA. 

 

V případě zájmu podpořit Vojenský fond solidarity, je možno využít přiložený QR kód. 

Spojař Nové Generace: Vyškov hlásí plno!

Kampaň "Spojař Nové Generace" byla spuštěna s cílem přilákat mladou generaci technicky zdatných odborníků.

Armáda je spolehlivým partnerem v době krize

Ať již udeří zdravotní pandemie, bezpečnostní krize nebo přírodní katastrofa, jednou z prvních institucí, na které se může veřejnost...

Náborový web za rok vyrostl ve velké informační centrum

Je to rok, co v září odstartoval nový web pro nábor do ozbrojených sil.